Fogjunk össze, és segítsünk a füredi menhelyen!

2016.11.05. • Az Északbalatoni Ebmentő Egyesület évek óta szívügyének tartja a környéken kidobott, magára maradt kutyák megmentését. Az előző évekhez hasonlóan, idén télen is telített a menhely, hiszen az örökbefogadók száma évről évre csökken. Bármilyen felajánlásnak örülnek, de legjobban most kutyatápra és takaróra van szükségük. 

Ebben kérik a helyiek segítségét.

 

Füred TV

 

 


Hundehilfe Nordbalaton Channel


You Tube Újra nyílt nap a kutyamenhelyen

2012.05.14. • Május 20-án újra nyílt nap lesz a füredi kutyamenhelyen. 10 és 13 óra között várják mindazokat, akik szeretnék megismerni az Északbalatoni Ebmentő Egyesület munkáját. Örökbefogadásra is lesz lehetőség, jelenleg több mint 40 kutyus vár gondoskodó gazdára. Elindult az egyesület facebook oldala is, ahol mindig napra kész információkkal, hasznos tanácsokkal és fajtaismertetőkkel várják a böngészőket.


Füred TV


Nyílt nap a kutyamenhelyen-előzetes

2011.06.08. • Még mindíg vannak elegen akik időt, pénzt, fáradságot nem kímélve sokat tesznek egy olyan ügyért, ami meggyőződésük, hogy kötelességünk. Az Észak-balatoni Ebmentő Egyesület tagjai a helyi kutyakiképzőkkel együtt pünkösd vasárnap nyílt napot tartanak, hogy gazdát találjanak a kidobott, elhagyott kutyáknak.


Füred TV


Kutyamenhely Balatonfüreden

2010.06.20. • Nyílt napon mutatkozott be az Északbalatoni Ebmentő Egyesület. Balatonfüreden az önkormányzattal együttműködve már elérték, hogy a gyepmesteri telepet kutyamenhellyé nyilvánítsák. Új kenneleket építettek, szigetelt kutyaházakat vásároltak és szeretnék folytatni az építkezést.


Füred TV