Hoby 6 éves Hannah 4, mindketten chippel és oltàsokkal rendelkeznek. A szuka ivartalanított, a fiú kutyus műtétje februàr elején történik. Természetileg aktívak jól kiegészítik egymàst, míg a fiú kutyus játékosabb baràtkozóbb, a làny kissé nezebben nyílik meg viszont ő nagyon bújós. Más kutyákkal a viszonyuk kezdetekben nem felhőtlen, a kisgyerekeket a làny nehezebben tolerálja. Szobatiszták csak benti tartàsuk lehetséges ezzel szemben imádnak szaladgálni egy nagy kertben ha jó idő van. A fiú kutyus sajnos csirkeallergiás így olyan tàppal kell etetni ami erre alkalmas. Mivel nagyon kötődnek egymáshoz mindenképp szeretném őket együtt tartani!

 

Elérhetőségem: 30-312-7601

 

Köszönöm!


Hilferufe!

Bobby ist 5 Jahre alt,rüde,ein Auto hat ihn überfahren./Oberschenkel 3x gebrochen,Beckenverstaucht,erfolgreich

operiert worden.Er ist putzmunter und sucht liebevolle Familie!

 

Balatonkenesei Tierschutzverein

 

Kerenyi Ildiko

 

Tel.Nr.:      0036 88 491 426

 

Handy Nr.:0036 30 29 29 954 


Barátságos, játékos 2,5 éves kan labrador-vizsla keverék kuytus szerető gazdit keres. Óriási a mozgásigénye, ezért fontos, hogy legyen számára megfelelő terület, de emellet sétára, napi futtatásra is van igénye. Szereti az embereket, másik kutyákkal is jól viselkedik, naagyon fogékony, még tanítható.

 

Üdvözlettel:

Árvai Zseraldina

Tel. 06-30-981-2611


Sziasztok!telefonon beszéltünk és küldenék egy pàr infot és képet kutyusunkról!

 

Brownie

4 éves kan keverék kutya.

Kb 14kg barnàs fekete rövid szőrü

Nem ivartalinott

Nagyon jol szocializàlt màs kutyàkkal

Nagyon szeret mint lakàsban illetve szabadon.imàd jàtszani igazi energiabomba.költözés miatt sürgősen új gazdàt szeretnénk talàlni.jelenleg Tihanyban van.

Elérhetőségünk .0036207770666


Tisztelt Inga Wagner!

Szeretném a segítségüket kérni abban, hogy kutyámnak új gazdát találjunk.
Mellékelek néhány fényképet.
A kutya keverék kan, 2008. 11. 01-én született, Füles névre hallgat. A képeken is látszik, hogy fekete színű, de a mancsai barnák. A fülei lefelé lógók, szőre félhosszú.
Oltási könyve van, chip van, ivartalanítva nincs.
A kutyust ingyen el lehet vinni Felsőörsről.
Nálunk macskával, libával is volt már együtt, nem bántja a többi állatot, barátságos (idegen macskát megugat, de azokat sem bántja, sajátot a saját házába is beengedi). A kisgyerekeket nagyon szereti.
Bolti ételt és házi kosztot kap vegyesen, bármelyiket megeszi.
Kérem, jelezzék, ha még valamilyen információra szükségük van, vagy ha az oltási könyvet is el kell küldeni (le tudom fényképezni).
Várom visszajelzésüket!
Segítségüket előre is köszönöm! 
Üdvözlettel: Schoffhauzer Judit  E-mail: sofijudit@gmail.com